Alligator vitlök

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Stort utbud av produkter från kända varumärken. Beställ smidigt online idag! Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping.

Pris: ca 2kr för lökskärare. Alligatorn finns även i miniformat som passar vitlök. Med en bra vitlökspress är det enkelt att smaksätta maten. Smartson testar tio modeller som krossar, pressar eller skivar vitlöken allt efter smak.


Utrustad med tre utbytbara knivsatser. Janssons frestelse och med det fingradiga knivnätet hackar du effektivt vitlök. Knivskarpt rivjärn med blad i rostfritt stål.

Dubbelsidigt med både en fin och en grov yta. Den fina ytan passar för att riva citronskal, parmesan, vitlök, kanel. Gör matlagningen lättare och snabbare!


Innehåller skärare med olika blad som kan skära och hacka både lök och olika grönsaker. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Levereras med en uppsamlare som smidigt samlar upp det du skurit.


Uppsamlaren samlar smidigt upp det du skurit. Miniskäraren skär stänger och tärningar som är 3x3mm, perfekt redskap för att skära vitlök, chili och dylikt.


Du kan även få en minihackare i samma produkt då den finaste knivsatsen är skapt just för att hacka vitlök och chili. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Stekt alligator med sötpotatis och salsa. Tillsätt vitlök, olivolja och senap och stöt igen – oljan hjälper till att lyfta fram smakerna. Med hjälp av en " alligator " är det inte längre särskilt svårt att hacka vitlök.


Skala och skiva vitlöken och tryck sedan till - klart!

Så pressar man vitlöksklyftor i en vitlökspress. Information och recept med pressad vitlök. ABS plast, rostfria stålknivar samt uppsamlare i PC plast. I en snabb handvändning skär du allt från rädisor, chili, lök, vitlök, frukt samt mycket annat.


Den skär perfekta stavar, tärningar och skivor av grönsaker. Jämför produkterna och välj enkelt med Prisvis! Och med vitlök, men föredrar vitlökspress. Har använt min alligator främst till att hacka lök, men även tex morötter.


Det finns även att köpa en liten modell för att hacka vitlök. För att erbjuda dig en personligare och bättre upplevelse använder vi cookies. Den ursprungliga mini-cutter som är perfekt för vitlök, nötter, chili och andra saker som kommer att bli mycket små bitar. Allt samlas i den medföljande.


Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Köksredskap vitlök. Se alla våra produkter inom Köksredskap.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Stora lyktor crossboss

Gummilim biltema

Usa skylt mc